Skies Are Red – Video Muzik Baharu yang Ampuh untuk “Wounds”

Kuala Lumpur, Malaysia – 30 Mac 2024 – Kumpulan rock alternatif Skies Are Red telah membuat tayangan perdana video muzik untuk lagu penuh emosi mereka, “Wounds,” pada 29 Mac 2024, di saluran YouTube Music City.

Wounds” meneroka perjalanan transformasi penyembuhan dan penemuan diri. Lirik introspektif menggambarkan perjuangan dan daya tahan yang diperlukan untuk mengatasi luka masa lalu dan muncul dengan pendirian yang lebih kuat. Muziknya mencerminkan dualiti ini, menggabungkan suasana murung dengan melodi vokal yang menaikkan semangat beserta susunan orkestral.

“Lagu ini adalah satu penerokaan yang jujur ​​tentang masa lalu kita dan bagaimana ia membentuk kita,” kata Danielle Williams, vokalis untuk Skies Are Red. “Kami berharap ‘Wounds‘ menjadi inspirasi untuk mengubah parut menjadi cerita ketabahan.”

Video muzik ini adalah hasil kolaborasi dengan rakan-rakan kami di Music City. Ia menampilkan tarian ekspresif oleh Wong Swit Marie Yen, yang turut memberikan arahan kreatif, dengan videografi oleh Ian Tai dan Hilmy Amim.

Pautan video: Skies Are Red – Wounds (Official Music Video)

 

Mengenai Skies Are Red

Skies Are Red ialah sebuah kumpulan rock alternatif dengan muzik yang mengisahkan pengalaman manusia di Bumi ini. Karya Skies Are Red bergema dengan mereka yang telah bergelut dengan cabaran peribadi dan muncul dengan perspektif baharu.

Ditubuhkan pada 2011, misi Skies Are Red adalah untuk menghantar mesej yang menyatukan warga sedunia melalui medium muzik universal.

 

Website: https://skiesarered.bandcamp.com

Facebook: https://www.facebook.com/skiesarered

Instagram: https://www.instagram.com/skiesareredmusic

Twitter: https://twitter.com/skiesareredmy

 

Pautan media sosial Music City:

Instagram: https://www.instagram.com/musiccitymy

YouTube: https://www.youtube.com/@MusicCityMy

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*